Info

Mi is az a ParaPoly?

A város legrejtélyesebb társasjátéka,

ahol Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla.
Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Mindegyik pályánkon újabb titokkal szembesülsz, a megoldás pedig csak rajtad és a csapatodon múlik.
A játék elkezdéséhez nem kell mást tenned, mint összeszedni egy talpraesett csapatot (mely legalább 2 maximum 6 fős lehet), jegyet vásárolni majd egy feltöltött okostelefonnal és kb. 100 MB mobilnettel, egy tollal és egy tőlünk beszerzett térképpel felszerelkezve aktiválni a játékot, melyről minden infót elküldünk e-mailben.  A kalandot bármikor elkezdheted és ha megéheztél vagy elfáradtál meg is szakíthatod. Nem kell igazodnod nyitvatartási időhöz, időjáráshoz, a lényeg, hogy a rejtélyek megoldására max. 48 órád van, ebből ne csússz ki.

És hogy kiknek ajánljuk?

Bárkinek, aki szereti a kalandokat, a logikai játékokat, nem ijed meg 2-3 km sétától és szeret csapatban játszani. Lehettek ketten vagy hatan, gyerekek vagy nagyszülők, ha 8 és 88 év között vagytok ne habozzatok belevágni egy élő társasjátékba.

Kiknek ajánljuk
Csapatépítés

Ha egy rendhagyó csapatépítésre vágytok, és már lejátszottátok valamennyi ParaPark pályát, ne csüggedjetek a ParaPolyval hasonló kihívásokban lesz részetek. Ötvözzétek a városnézést a csapatjátékkal, törjétek a fejeteket séta közben a következő feladaton, ha pedig elfáradtatok nyugodtan üljetek le egy kicsit gondolkodni egy kávé vagy sör mellett. De ha több csapat versenyez egymással az sem gond, aki előbb megfejti a kiválasztott pálya utolsó rejtélyét az a csapat épült fel a legjobban. További infóért kattints ide.

Jegyvásárlás
Családi program

A klasszikus városnéző családi séta nem köti le a gyerekeket? Fűszerezzétek meg egy kalandos rejtvényfejtéssel. Nevezzetek be a város legrejtélyesebb társasjátékába, fejtsétek meg a rejtélyeket közösen, és éljétek át a legérdekesebb családi városnézést. Mire túljuttok minden feladaton, nem csak a játék élményével gazdagodtok, de Székesfehérvárt is jobban megismeritek. Ne habozzatok beugrani bármelyik kiállításra, vagy megállni egy frissítőre hiszen, a játékra biztosított 48 órába így is bőven belefértek.

Party

Utolsó szabad napjaid egyikét éled? Esetleg születésnapod van? Legyen szó lány-, vagy legénybúcsúról, születésnapól vagy bármilyen nevezetes eseményről, amit emlékezetessé szeretnél tenni egy bulival, kezdjétek egy kalandos városi társasjátékkal! Alapozzátok meg itt a hangulatot az esti buli előtt, vagy a rejtvényfejtés közben nézzétek ki a buli helyszínét esetleg ötvözzétek a játékot egy kocsmatúrával, de ne feledjétek az alkohol nem segíti a feladatok megfejtésében.

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.