Pályáink

Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha sikerrel teljesíted a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Neked hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvass a jelekből, kösd össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézz, ha valóban látni akarsz! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Székesfehérvárt!

Kezdődhet a beavatásod?

Logika
Kaland
Hossz
2-6 fő
2+ óra
2,5 km
8-88 év
NON STOP
9 999 Ft.
A Harlequin Kód
A Harlequin Kód

Nicsak-nicsak, ki van itt?

Hallottam már pletykát, hogy van egy csoportnyi önjelölt hős, akik megpróbálják meghiúsítani zseniális tervemet, hogy ellopjam a világból a színeket. Gondolom te is ezek egyike lennél. Gyerünk-gyerünk, csak rajta, próbálkozz nyugodtan. Nem mintha lenne bármi esélyed, hiszen nincs a világon senki, aki olyan okos, mint én!

Szerencsédre nagyon udvarias vagyok, ezért felajánlok egy fogadást. Ha meg tudsz oldani néhány feladványt, megtarthatod a színekkel teli unalmas életed. Viszont, ha nevetséges próbálkozásod kudarcba fullad, akkor magammal viszem a világból az összes színt, így az életed csak fekete és fehér lesz. Hahaha!!

Tedd magad próbára most!

Logika
Hossz
Kaland
2-6 fő
1,5-3 óra
2 km
NON-STOP
8-88 év
9 999 Ft.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.