Nem is gondolnád, de télre is tökéletes program a ParaPoly

Tudtátok, hogy Székesfehérváron is van egy izgalmas városi társasjáték, amelyet bármikor játszhattok? A ParaPoly a városban rejtett kalandokat tartogat számotokra, és télen is nagyszerű szabadtéri program lehetőséget nyújt minden korosztály számára.

Miért is különleges a ParaPoly? A játék alapötlete a város felfedezése és a rejtvények megoldása köré épül. Csapatokban indulhattok útnak, és egy vaktérkép (vagy ahogy mi hívjuk: Titkos Dokumentum) segítségével keresitek az utat az egyes állomások között. Minden helyszínen fel kell fedeznetek rejtélyeket, titkokat, és meg kell találnotok a megfelelő választ, amivel továbbjuthattok, így, egyre közelebb kerültök a sikerhez.

A ParaPoly azonban még ennél is többet nyújt! Hogy mit? Lássuk! Mivel a játék szabadtéri program, mindig friss levegőn tartózkodtok. A téli időszakban azonban hűvősebb lehet az időjárás, de ez senkit ne ijesszen el: amellett, hogy azt valljuk nincs rossz idő, csak rossz öltözék, a ParaPoly a játékmenetbe beiktatott szünetekkel bármikor megállhattok egy kicsit felmelegedni. Pihenésként felkereshettek egy vendéglátóhelyet, ahol melegedhettek egy csésze finom teával, forralt borral, kávéval, vagy akár egy melengető ebéddel vagy vacsorával. Így ráadásul további kellemes időtöltéssel egészül ki az élmény.

Szerezzetek be barátokat és családtagokat, és kezdjétek el a kalandot a székesfehérvári ParaPoly-val. Fedezzétek fel a város rejtett kincseit, és élvezzétek a friss levegőt. Tegyétek aktívvá a téli hónapokat egy érdekes és szórakoztató programmal!

Ne habozzatok, induljatok útnak, és szórakozzatok a városban játszva!

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.