Hírek

Karácsonyi Vócser
Karácsonyi Vócser

Közeleg a tél, és vele együtt a Karácsony is. Adj élményt ajándékba! Ajándékozd meg barátaidat egy valóban rejtélyes ajándékkal. Ráadásul év végéig tartó EARLY BIRD akciónkat a karácsonyi vócserekre is igénybe veheted!

EARLY BIRD AKCIÓ ÉV VÉGÉIG
EARLY BIRD AKCIÓ ÉV VÉGÉIG

PARAPOLY - EARLY BIRD AKCIÓ 

Megérkeztünk Fehárvárra is, így magyarországon egyértelműen dobogósok vagyunk a megjelenésben, de Európai léptékkel is gyorsan eljutottunk hozzátok! :)

Ezt mindenképpen érdemes megünnepelni egy EARLY BIRD akcióval, aminek a keretein belül 50% kedvezménnyel, vagyis mindössze 4999,5 Ft-ért (na jó, tudjuk, hogy ez tulajdonképpen 5.000 Ft) próbálhatjátok ki a város legrejtélyesebb társasjátékát. 

 

Titkos rendi dokumentum
Titkos rendi dokumentum

Ha már hozzájutottál egy ParaPoly jegyhez, akkor az aktiválás előtt nem árt, ha tudsz róla, hogy hol tudod felnyalábolni a játék megfejtéséhez szükséges nyomtatványunkat, ami tartalmazza a játék mezőket, a vaktérképet ill. egyéb érdekes információkat a játékról és Székesfehérvár belvárosáról

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.